twitter

Kozijnen Friesland

Kozijntechniek Friesland BV is de leverancier van kozijnen in Friesland. Vanuit onze standplaats in Oosterwolde bedienen wij klanten uit heel Friesland van kunststof kozijnen van de allerhoogste kwaliteit. Wij staan bekend als een vakbekwaam bedrijf, dat kwaliteit koppelt aan scherpe prijzen en een uitstekende service. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Kozijntechniek Friesland BV: topkwaliteit kozijnen voor eerlijke prijzen

Kozijntechniek Friesland BV biedt al jaren kunststof kozijnen aan van de allerhoogste kwaliteit voor eerlijke prijzen. Zo voeren wij het exclusieve merk Deceuninck. Alle soorten kozijnen van deze gerenommeerde fabrikant worden door ons volledig naar wens geleverd. Het door u gewenste kozijn wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Dit houdt in dat er bij de levering geen tussenhandel plaatsvindt, wat zorgt voor een kortere levertijd en bovendien een goede prijs. Bovendien maken wij altijd gebruik van onze eigen montagedienst, die het kunststof kozijn bij u thuis snel en vakkundig inmeet en monteert. Ook bij eventuele toekomstige schade staan wij voor u klaar.

Mogelijkheden voor kunststof kozijnen bij Kozijntechniek Friesland BV

Alle soorten Deceuninck profielen voor kunststof kozijnen worden op maat geleverd door Kozijntechniek Friesland BV. Zo kunt u kiezen voor een standaard verdiept profiel (Royal), een verdiept profiel met thermische versteviging en tripple glas (Royal Zendow Neo), een vlak profiel met thermische versteviging en dubbelglas (Flex Zendow Neo) of een profiel met houtverbindingslook (HVL). U maakt deze keuze niet alleen. Onze specialisten nemen graag de tijd om u te adviseren over het type kozijn dat past bij uw woning.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Graag maken wij vrijblijvend kennis met u om uw wensen te horen met betrekking tot uw kunststof kozijn. Neem voor het maken van een afspraak vandaag nog contact met ons op! Inspiratie nodig? Kijk dan op onze website eens onder het kopje 'projecten' en zie wat voor kozijnen Kozijntechniek Friesland de afgelopen jaren heeft gerealiseerd.


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering