twitter

Kunststof deuren

Zoekt u een geschikte leverancier van kunststof (tuin)deuren? Ga dan naar Kozijntechniek Friesland BV! Wij bieden klanten uit Leeuwarden, Sneek en Drachten al vele jaren kunststof (tuin)deuren en ramen van de allerhoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. In ons brede scala aan mogelijkheden vindt u altijd een deur die perfect past bij uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op en vertel ons uw wensen met betrekking tot uw deur.

Kunststof deuren van de hoogste kwaliteit voor een goede prijs

Kozijntechniek Friesland BV levert kunststof deuren van Deceuninck; deze deuren worden in onze fabriek in Staphorst geproduceerd, waardoor we met korte lijnen werken. Zo kunnen we een deur standaard uitvoeren, maar kunnen we het kader op allerlei manieren naar uw wens invullen. Natuurijk met glas in diverse soorten of een sandwich paneel. Ook kunen we het model van de deur naar uw wesen aanpassen door stijlen en tussendorpels te plaatsen zoals u dat graag wilt; hierbij kan recht, maar ook schuin worden geplaatst. Dit geeft al een grote vrijheid in het samenstellen van het gewenste deurmodel. Ook kan daarin worden gespeeld met breedtes van stijlen e.d., vullen van panelen of schroten en diverse soorten glas. Tenslotte kunnen we ook deursierpanelen in het deurkader plaatsen, waardoor de mogelijkheden bijna onbegrensd zijn. Neen gerust contact met ons op, om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Andere voordelen van kunststof (tuin)deuren bij Kozijntechniek Friesland BV

Behalve de topkwaliteit, scherpe prijs en het rechtstreekse klantencontact, zijn er nog diverse andere voordelen van het kopen van kunststof deuren bij Kozijntechniek Friesland BV. Kunststof deuren hebben een hoge thermische en acoustische isolatie, vaak veel beter dan houten deuren. Dit komt o.a. door de kamer opbouw van de profielen en de dubbele aanslag met rubbers. Daarnaast beschikken wij over een eigen montagedienst, die de door u gekozen deuren snel en vakkundig op locatie inmeet en monteert. Tevens helpen wij u graag met zaken als onderhoud en reparaties.

De mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kunststof (tuin)deuren? Bekijk dan de verschillende profielen op onze website en neem vervolgens contact met ons op. Wij vertellen u vrijblijvend welke mogelijkheden wij voor uw deur hebben.


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering