twitter

Kunststof ramen

Kozijntechniek Friesland BV is al jaren dé leverancier van kunststof ramen in de regio Oosterwolde. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen in vele modellen, helemaal naar wens van onze klanten. Onder meer klanten uit Groningen, Assen, Drachten en Appelscha profiteren al jaren van onze kwaliteit, scherpe prijzen en uitstekende service. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw kunststof ramen.

Waarom kunststof ramen bij Kozijntechniek Friesland BV?

Het biedt vele voordelen om uw kunststof ramen aan te schaffen bij Kozijntechniek Friesland BV. Zo leveren wij standaard raamprofielen van Deceuninck, een vooraanstaand merk op het gebied van kunststof kozijnen. Topkwaliteit is verzekerd! Een ander voordeel is dat wij alle kunststof profielen zelf op maat maken voor u. Hierdoor bent u verzekerd van een voordelige prijs - er is namelijk geen tussenhandel - en een snelle levering. Daarnaast onderscheiden wij ons ook door onze eigen montagedienst, die de door u gekozen kunststofkozijnen snel en vakkundig op locatie inmeten en monteren. Uiteraard staat deze montagedienst ook paraat bij eventuele schade aan uw kunststof ramen.

Mogelijkheden voor uw kunststof ramen

Kozijntechniek Friesland BV biedt klanten uit Oosterwolde, Assen, Drachten en Appelscha tal van mogelijkheden voor kunststof ramen. U hebt de keuze uit diverse profielen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verdiept profiel (Royal), een profiel met thermische versteviging en tripple glas (Royal Zendow Neo) of een retro profiel met houtverbindingslook. Uiteraard geven wij u graag advies over welk kunststofprofiel het meest geschikt is voor uw ramen. Met onze jarenlange ervaring weten wij altijd de juiste oplossing voor iedere situatie.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Kozijntechniek Friesland BV voor uw kunststof ramen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag alle tijd om met u te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Graag nodigen wij u uit om (op afspraak) een kijkje te komen nemen in onze showroom.


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering