twitter

Rolluiken

Kozijntechniek Friesland BV is dé rolluiken leverancier van de regio Oosterwolde. Klanten uit onder meer Groningen, Assen, Drachten en Appelscha vinden al jaren hun weg naar ons voor onder meer zonwering, ramen, deuren en andere oplossingen van kunststof. Onze onderneming staat voor topkwaliteit, een uitstekende service en zeer scherpe prijzen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw rolluik.

Hoogwaardige kunststof rolluiken op maat geleverd

Bij Kozijntechniek Friesland BV staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Om onze klanten te verzekeren van de allerbeste kunststof oplossingen, leveren wij louter producten van de meest toonaangevende producenten. Zo zijn onze kunststof rolluiken en andere zonwering afkomstig van de topfabrikanten Deceuninck en Keralit. Deze producenten verrijken de markt al jaren met hun kwalitatief hoogwaardige, makkelijk te bedienen en bovendien fraai uitziende zonwering. Door onze directe levering - zonder tussenhandel - kunnen wij u de kunststof rolluiken en andere zonwering van deze giganten aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Onze eigen montagedienst zorgt voor een snelle en vakkundige levering en montage. Indien er in de toekomst onderhoud of reparatie nodig is, nemen wij dit tevens met genoegen voor onze rekening.

Mogelijkheden voor kunststof rolluiken

Kozijntechniek Friesland BV levert een compleet assortiment aan kunststof rolluiken van Deceuninck en Keralit. Dit betekent dat u de keuze hebt uit een groot aantal soorten handmatige en elektrisch bestuurbare rolluiken, die in vrijwel elke kleur leverbaar zijn. Wij geven u uiteraard graag advies bij uw keuze. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies welke rolluik past bij uw woning.

Afspraak maken

Wij nodigen u uit om een afspraak te maken met één van onze professionals op onze locatie te Oosterwolde. Tijdens deze vrijblijvende kennismaking kunt u uw wensen kenbaar maken en leggen wij u vervolgens uit welke specifieke mogelijkheden wij hebben voor uw kunststof rolluiken. Interesse? Neem dan direct contact met ons op. 


kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

lees meer

Gevelbekleding

lees meer

Zonwering

lees meer

Overig

lees meer


Kleursimulator

Laad een foto van uw huis op en kies de kleur van uw nieuwe ramen

Klik hier

Fabrikant

Energiecalculator

Bereken hoeveel u met nieuwe ramen bespaart

Klik hier

Certificering